Nagradne igre vsak dan na spletu, tu boste našli najboljše nagradne igre in najbolj aktualne igre. Ne spreglejte ničesar na spletu. Nagradna igra za vsak dan.

31. maj 2012

NAGRADNA IGRA - Totko podarja objem in Recaro otroški avtosedež

Trajanje nagradne igre: 18.04.2012 – 06.06.2012

Opis nagradne igre:

Podari Totko objem ter sodeluj v nagradni igri in z malo sreče lahko osvojiš Recaro otroški avtosedež. Totko bo tedensko podaril tudi 7x paket to.to izdelkov.

Udeleženec lahko v nagradni igri sodeluje prek aplikacije na Facebook strani Totko prenavlja otroško igrišče kot sledi:

1. Udeleženec "všečka" Facebook stran Totko Prenavlja Otroško Igrišče in sprejme aplikacijo Totko podarja objem.

2. Udeleženec mora za sodelovanje v nagradni igri v aplikacijo oddati zahtevane osebne podatke (ime, priimek, e-naslov, ulica in hišna številka, poštna številka, datum rojstva in spol, e-naslov vabitelja), ki morajo biti izpolnjeni pravilno, ter potrditi strinjanje s pravili nagradne igre. S tem sodeluje v žrebanju za praktične nagrade.

3. Nato udeleženec povabi prijatelje prek e-pošte s pomočjo obrazca v aplikaciji tako, da se prijavi z uporabniškim imenom in geslom pri svojem ponudniku e-pošte. V obrazcu se prikažejo obkljukani e-naslovi njegovih kontaktov; če kateremu ne želi poslati povabila, ga odznači. Lahko pa do e-naslovov ne dostopa prek svoje e-pošte, ampak preprosto ročno vpiše želene e-naslove prijateljev.
5. Udeleženec lahko v nagradni igri prek Facebook aplikacije sodeluje večkrat, s tem da ne sme vabiti istih prijateljev kot v predhodnih sodelovanjih.


Nagrade v nagradni igri:  

Glavna nagrada: 
  • Recaro otroški avtosedež

Druge praktične nagrade: 
  • 7 x paket to.to izdelkov
Povezava do nagradne igre:
      edit