Nagradna igra za vsak okus

Obiščite stran:

recepti

2012/05/31

NAGRADNA IGRA - Totko podarja objem in Recaro otroški avtosedež

Trajanje nagradne igre: 18.04.2012 – 06.06.2012

Opis nagradne igre:

Podari Totko objem ter sodeluj v nagradni igri in z malo sreče lahko osvojiš Recaro otroški avtosedež. Totko bo tedensko podaril tudi 7x paket to.to izdelkov.

Udeleženec lahko v nagradni igri sodeluje prek aplikacije na Facebook strani Totko prenavlja otroško igrišče kot sledi:

1. Udeleženec "všečka" Facebook stran Totko Prenavlja Otroško Igrišče in sprejme aplikacijo Totko podarja objem.

2. Udeleženec mora za sodelovanje v nagradni igri v aplikacijo oddati zahtevane osebne podatke (ime, priimek, e-naslov, ulica in hišna številka, poštna številka, datum rojstva in spol, e-naslov vabitelja), ki morajo biti izpolnjeni pravilno, ter potrditi strinjanje s pravili nagradne igre. S tem sodeluje v žrebanju za praktične nagrade.

3. Nato udeleženec povabi prijatelje prek e-pošte s pomočjo obrazca v aplikaciji tako, da se prijavi z uporabniškim imenom in geslom pri svojem ponudniku e-pošte. V obrazcu se prikažejo obkljukani e-naslovi njegovih kontaktov; če kateremu ne želi poslati povabila, ga odznači. Lahko pa do e-naslovov ne dostopa prek svoje e-pošte, ampak preprosto ročno vpiše želene e-naslove prijateljev.
5. Udeleženec lahko v nagradni igri prek Facebook aplikacije sodeluje večkrat, s tem da ne sme vabiti istih prijateljev kot v predhodnih sodelovanjih.


Nagrade v nagradni igri:  

Glavna nagrada: 
  • Recaro otroški avtosedež

Druge praktične nagrade: 
  • 7 x paket to.to izdelkov
Povezava do nagradne igre: