Nagradna igra za vsak okus

Obiščite stran:

recepti

O stani

O strani
Spletna stran je namenjena promociji ter objavi spletnih nagradnih iger, katere potekajo na slovenskem spletu. 
Povečajte promocijo vaše akcije z vpisom vaše nagradne igre na našo spletno stran z nagradnimi igrami. Raziskave v marketingu kažejo, da so spletne nagradne igre vse bolj priljubljene, ter zvečujejo prodajo in promocijo blagovnih znamk ter produktov. 

Spletna stan NAGRADNE-IGRE.net ne podeljuje nobenih nagrad. Nagrade podeljujejo podjetja na katerih njihova spletna stran poteka. Spletna stran NAGRADNE-IGRE.net je namenjena uporabnikom, ki imajo na naši spletni strani dostop preko povezav na spletne strani, ki razpisujejo nagradne igre.

Prav tako se v NAGRAJENCE ne vpisuje imen nagrajencev, ampak samo bistvene podatke, kdaj kje in katere nagrade so bile podeljene za določeno nagradno igro, katera je bila razpisana. Nagrajenci nagradne igre so potem vidni na povezavi, ki je na vašo spletno stran, na kateri so dejansko objavljeni nagrajenci. S tem se zavarjujemo proti netočnosti podatkov.Objava na prvi strani "COOL" nagradne igre

V kolikor želite "kvadratek-oglas na prvi strani" pa nam pišite, cenik oglaševanja na 1.strani www.nagradne-igre.net pa bostenašli tu. 

Vašo nagradno igro izpostavljeno na prvi strani bo videlo več kot 300 obiskovalcev dnevno.


Povečajte si promocijo.

dimenzije standardne kvadratne pasice za prvo stran : W:180px H:150px
Brezplačen vpis pod "Ostale igre" : Na vašo stran nagradne igre dodate mini pasico spodaj.
Vpišete med ostale nagradne igre, naš urednik bo vašo nagradno igro pogledal, v kolikor je zanimiva, ter vredna objave jo bo objavil. 

Vkolikor na vaši strani ni naše mini pasice, bo med ostalimi nagradnimi igrami avtomatično odstranjena v roku 3 dni.
Dodate lahko povezavo na vaši spletni strani

Povezavo na nagradne-igre.net lahko dodate tudi na vaši spletni strani, pod uporabne povezave. Obiskovalci bodo na vaši osebni strani našli tako kakšne uporabne povezave.


  banner mini: (88px x 31px) >> download

oziroma lahko vstavite kar sledečo HTML kodo na vašo internet stran: