Nagradne igre vsak dan na spletu, tu boste našli najboljše nagradne igre in najbolj aktualne igre. Ne spreglejte ničesar na spletu. Nagradna igra za vsak dan.

31. maj 2012

NAGRADNA IGRA - Osvoji Pariz mesto ljubezni in čarobni Disneyland za 4 osebe

Trajanje nagradne igre: 15.05.2012 – 30.08.2012

Opis nagradne igre:
Sodeluj v nagradni igri in z malo sreče ti Pošta Slovenije podari neverjetne počitnice v Parizu ter čarobni Disneyland za 4 osebe. Priboriš pa si lahko tudi druge praktične nagrade.
  
Udeleženec lahko v nagradni igri sodeluje prek aplikacije na Facebook strani Pošta Slovenije kot sledi:

1. Udeleženec "všečka" Facebook stran Pošte Slovenije in sprejme aplikacijo Pariz in Disneyland.

2. Na strani mora potrditi svoje sodelovanje s klikom na gumb Sodeluj.

3. Udeleženec mora za sodelovanje v nagradni igri v aplikacijo oddati zahtevane osebne podatke (ime, priimek, e-naslov, ulica in hišna številka, poštna številka, datum rojstva in spol), ki morajo biti izpolnjeni pravilno, ter potrditi strinjanje s pravili nagradne igre. S tem sodeluje v žrebanju za praktične nagrade.
3. Nato udeleženec k sodelovanju povabi 7 svojih prijateljev, ki jih označi v spustnem seznamu in objavi sporočilo na zid vsakega povabljenega prijatelja.
4. Udeleženec lahko potem dodatno povabi še prijatelje prek svojega Facebook profila s pomočjo obrazca v aplikaciji. V obrazcu se prikažejo obkljukani Facebook profili njegovih prijateljev; če kateremu ne želi poslati povabila, ga odznači.

5. Udeleženec lahko za tem povabi prijatelje še prek e-pošte s pomočjo obrazca v aplikaciji tako, da se prijavi z uporabniškim imenom in geslom pri svojem ponudniku e-pošte. V obrazcu se prikažejo obkljukani e-naslovi njegovih kontaktov; če kateremu ne želi poslati povabila, ga odznači. Lahko pa do e-naslovov ne dostopa prek svoje e-pošte, ampak preprosto ročno vpiše ţelene e-naslove prijateljev.

6. Udeleženec si lahko še poveča možnost za osvojitev nagrade s tem ko v nadaljnem koraku opiše svojo sanjsko pot, ki jo objavi na svojem profilu in Facebook strani Garmin. S tem si pridobi možnost, da kar 2-krat sodeluje v nagradnem žrebanju, saj se s ponovnim vpisom podatkov na tej strani že drugič vpiše v bazo za žreb.

7. Udeleženec lahko ob koncu s pomočjo aplikacije shrani svojo profilno sliko v družbi Disneyevih junakov in jo namesti kot svojo naslovno sliko.
8. Udeleženec lahko v nagradni igri prek Facebook aplikacije sodeluje večkrat, s tem da ne sme vabiti istih prijateljev kot v predhodnih sodelovanjih.


Nagrade v nagradni igri:  

Glavna nagrada: 
  • 1 x obisk Pariza in čarobnega sveta Disneyland za 4 osebe 

Druge praktične nagrade: 
  • 1x fotoaparat
  • 10 x 10 osebnih poštnih znamk 

Povezava do nagradne igre:
      edit