Nagradna igra za vsak okus

Obiščite stran:

recepti

2020/07/22

Mercator nagradna igra - Nazaj v šolo: Tvoje znanje za tvoje sanje

Nagradna igra traja :

Nagradna igra bo potekalav času od 6.7.2020do 23.8.2020 v supermarketih in hipermarketih Mercator, z izjemo franšiznih prodajaln. Nagradna igra nevelja za nakupe v Mercator spletni trgovini.

Opis nagradne igre:

A se ti sanja, da v Mercatorju najdeš vse za šolo.

Čisto vse. Ampak res čisto vse.

Ti je super "kjut" Lepa afna? Imajo njeno šolsko kolekcijo. Ti je Challe Salle legenda sveta? Imajo tudi njegovo šolsko kolekcijo. Si že od nekdaj želiš postati gasilec ali pa gasilka? Imajo tudi njihovo šolsko kolekcijo. Kaj pa živali? Imajo. Prav tiste, ki živijo v Ljubljanskem živalskem vrtu. Kaj pa moj šport? Seveda. Poznaš Foksija - maskoto slovenskih olimpijcev? Imajo tudi šolsko kolekcijo Ane Praznik, s katero še pomagaš svojim vrstnikom, ki jim je težko. Pa ljubkega Pošastkota naše ilustratorke Jane Fak. Kolekcijo Pastel z barvnimi listi, ki je primerna tudi za dislektike. Kaj pa živali? Imajo. Prav tiste, ki živijo v Ljubljanskem živalskem vrtu. Kaj pa moj šport? Seveda. Prav tiste, ki živijo v Ljubljanskem živalskem vrtu. Kaj pa moj šport? Seveda. Poznaš Foksija - maskoto slovenskih olimpijcev? Imajo tudi šolsko kolekcijo Ane Praznik, s katero še pomagaš svojim vrstnikom, ki jim je težko. Pa ljubkega Pošastkota naše ilustratorke Jane Fak. Kolekcijo Pastel z barvnimi listi, ki je primerna tudi za dislektike.


vir splošni pogoji nagradne igre:
https://www.mercator.si/assets/Pravnilniki/SPLOSNI-POGOJI-SODELOVANJA-IN-PRAVILA-ZA-PRIDOBITEV-NAGRADE-V-NAGRADNI-IGRI-SOLA-2020.pdf

https://www.mercator.si/aktualno/nagradna-igra-sola/