Nagradna igra za vsak okus

2020/04/17

Tradicionalna nagradna igra KZ Šaleške doline 2020

nagradna igra - tradicionalna
Trajanje nagradne igre:
Nagradna igra poteka od 10. 2. 2020 do vključno 24. 5. 2020.

Opis nagrande igre: 

Sodelujte v veliki nagradni igri, ki poteka v vseh poslovalnicah KZ Šaleška dolina! Izpolnite nagradni kupon in ga oddajte v boben pri blagajni. Z malo sreče je lahko ena od 20 TOP nagrad vaša:

1. nagrada: Električno kolo Devron 26122 z elektro pogonom,
2. nagrada: 5-dnevni paket letovanja v Termah Olimia v Podčetrtku za 4 osebe (+ karte za bazen),
3. nagrada Vikend paket letovanja v Termah Olimia v Podčetrtku za 4 osebe (+ karte za bazen),
4. – 10. nagrada: 10 litrov 100-odstotnega jabolčnega soka Slodar,
11. – 20. nagrada: Praktične nagrade (kapa in majica).
Nagradna igra poteka 10. 2. 2020 do vključno 24. 5. 2020. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Pogoji nagradne igre so objavljeni tukaj: Splošni pogoji za sodelovanje v Tradicionalni nagradni igri KZ Šaleška dolina 2020.

Nagradna igra se nahaja na spodnji povezavi organizatorja nagradne igre:
>> POVEZAVA DO NAGRADNE IGRE


V nagradni igri lahko sodeluje vsaka polnoletna fizična oseba, ki ima stalno prebivališče v Republiki Sloveniji. Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da udeleženec soglaša z vsemi pravili nagradne igre, vključno z obdelavo njegovih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja (obveščanja o izdelkih in storitvah zadruge, kar vključuje vse blagovne skupine ter blagovne znamke v lasti zadruge). V kolikor udeleženec do poteka nagradne igre umakne soglasje za neposredno trženje, nima pravice sodelovanja v nagradni igri. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradni igri udeleženec soglaša s pravili nagradne igre. Zaposleni pri organizatorju nagradne igre ter njihovi ožji družinski člani, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

Še več si pa preberite na strani organizatorja nagradne igre, kjer boste našli tudi pravila in splošne pogoje sodelvanja v nagradni igri. Vir in splošni pogoji nagradne igre:

http://kz-saleskadolina.si/velika-tradicionalna-nagradna-igra-2020/

http://kz-saleskadolina.si/wp-content/uploads/2020/02/Splo%C5%A1ni-pogoji-Tradicionalna-nagradna-igra-KZ-%C5%A0ale%C5%A1ka-dolina-2020.pdf