Nagradne igre vsak dan na spletu, tu boste našli najboljše nagradne igre in najbolj aktualne igre. Ne spreglejte ničesar na spletu. Nagradna igra za vsak dan.

8. feb. 2016

Nagradna igra »Osvoji 2 nočitvi za 2 osebi v Sava Hotels & Resorts«

nagradne igre


Trajanje nagradne igre: od 15.1.2016 do 14.1.2017 do 23.55 ure.

Opis nagradne igre: V letu 2016 bodo v Sava Hotels & Resorts vsak mesec podarili 2-dnevni oddih za 2 osebi na eni od njihovih destinacij. V nagradni igri lahko sodelujete:
če se prijavite na njihove e-novice na spletni strani www.shr.si (s prijavo v e-novice avtomatično sodelujete v nagradni igri), izpolnite obrazec za sodelovanje, ki je na voljo na nekaterih izmed predstavitvenih sejmov v letu 2016, na katerih bodo prisotni prodajni predstavniki Sava Hotels & Resorts. Nagradna igra bo potekala na spletni strani www.shr.si prek prijave na e-novice in prek obrazcev za sodelovanje na različnih predstavitvenih sejmih

Mesečni nagrajenci bodo obveščeni po e-pošti ali navadi pošti, njihova imena pa objavljena tudi na njihovi spletni stran.
Povezava do nagradne igre:
>> POVEZAVA


(Nagradna igra se nahaja na strani - vir nagradne igre: http://www.sava-hotels-resorts.com/sl/podporna-vsebina/o-sava-hotels-and-resorts/nagradne-igre)
      edit