Nagradne igre vsak dan na spletu, tu boste našli najboljše nagradne igre in najbolj aktualne igre. Ne spreglejte ničesar na spletu. Nagradna igra za vsak dan.

8. mar. 2014

NAGRADNA IGRA - Pričaraj si nagrado!

Trajanje nagradne igre : 25.2.2014 - 1.4.2014

Opis nagradne igre: Pričaraj si ODLIČNO nagrado, z otroškim čarodejem Joletom Coletom ALI zadeni drugo odlično tolažilno nagrado!

Nagrade v nagradni igri :  
1. Nagrada: »Mega paket« otroškega čarodeja Joleta Coleta. Nagrada velja, za izključno otroško zabavo, za otroke stare do 10 let, do največ 20 otrok).Nagrado je potrebno izkoristiti v enem letu.Veljavnost nagrade: Od Ponedeljka do Sobote (razen Nedelje), vse mesece v letu »razen Decembra«, ko čarovnik zaradi zasedenosti, ne izvaja rojstnodnevnih predstav. Predstava se izvede, znotraj Slovenije.Datum predstave, je potrebno predhodno uskladiti s čarodejem!
2. Nagrada: 21 delni set MAGIC BULLET za pripravo ODLIČNIH napitkov in hrane
3. Nagrada: (1 paket, ki vsebuje 12 obrokov po 35g) Nadomestilo obroka - vanilijev napitek: Napitek v prahu, ki služi zmešano s posnetim mlekom, kot nadomestilo za posamezni dnevni obrok hrane.
Več informacij o izdelku dobite na: http://www.nutrisslim.com/sportna-prehrana-in-hujsanje/nadomestilobroka/i_245_nadomestilo- obroka-vanilijev-napitek
4. Nagrada: H2O flaška
5  Nagrada: USB optična miška v obliki avtomobilčka

Povezava do nagradne igre:
      edit