Nagradne igre vsak dan na spletu, tu boste našli najboljše nagradne igre in najbolj aktualne igre. Ne spreglejte ničesar na spletu. Nagradna igra za vsak dan.

11. mar. 2013

Akcija ugodnosti: Za tople zimske dni Hokus poskrbi

Trajanje akcije ugodnosti: Akcija ugodnosti bo potekala od 22.02.2013 do vključno 12.03.2013.

Način sodelovanja v akciji ugodnosti:

V akciji ugodnosti lahko sodelujejo osebe iz prejšnje točke na naslednji način:

 - Za sodelovanje v akciji ugodnosti je potrebno v obdobju od 22.2. do 12.3.2013 v trgovinah Spar ali Interspar kupiti katerekoli izdelke blagovne znamke Hokus v skupni vrednosti najmanj 15 €. Izpolnjen kupon za sodelovanje in originalne račune svojih nakupov sodelujoči posreduje najkasneje do 12.3.2013 (velja datum poštnega žiga) na naslov: Žito d.d., Šmartinska c. 154, 1529 Ljubljana s pripisom »Hokus«.

 V kolikor sodelujoči izpolnjujejo pogoje za sodelovanje v akciji ugodnosti, imajo enake možnosti dobiti darilo. Število sodelovanj v akciji ugodnosti ni omejeno, zato lahko posameznik večkrat sodeluje.

Oseba sodelovanje v akciji ugodnosti in pristanek k predmetnim pravilom nepreklicno izjavi z oddajo pošiljke iz točke 3. na pošto (oddajna teorija), z vsebino predmetnih pravil pa je seznanjena v trenutku, ko zazna napotilo k njihovi objavi.

 Povezava / vir:
>> POVEZAVA (vir: http://www.zito.si/index.php?id=8)
      edit