banner

2013/02/22

Nagradna igra Dekorative Dežman: Želim nov prt, nadprt in pogrinjek!

Trajanje nagradne igre: 14.2.2013 do 25.3.2013

Opis nagradne igre: V današnjih časih so jedilne mize pogosto samostojen kos pohištva, ki je zanimiv sam po sebi, zato so prti in nadprti pogosto v nemilosti sodobne opreme domov in stanovanj. Kljub temu pa vloge prta ne gre zanemariti - davno v preteklosti je služil kot prtiček, kamor si po okusnem obroku obrišemo usta, kasneje kot odraz razkošja, potem pa je dobil veljavo zaradi bolj praktičnih razlogov - podaljša življenjsko dobo mize, olajša čiščenje in priduši zvok pribora in kozarcev. Eno pa je jasno - ob vsaki res pomembni in svečani priložnosti so prti še kako pomembna zadeva, ki dopolni ureditev celotnega prostora - pomislite samo, kako nepogrešljiv del porok so lepi prti, nadprti ter dekorativni pogrinjki mize

V Dekorativi Dežman imajo prte radi, saj prav na hitro in z majhnimi stroški osvežijo prostor. Všeč jim je ideja o osnovnem, zelo kakovostnem prtu, ki ga dopolnimo z vedno novimi nadprti, glede na letni čas, priložnost ali počutje.

Prav zato, je njihova nova nagradna igra na temo namiznih prtov!

Za sodelovanje v nagradni igri:
  1. Všečkajte Facebook stran
  2. Slikajte svojo jedilno mizo (s sedanjim prtom ali brez) in napišite ZAKAJ in KAKŠNO "preobrazno" bi želeli. Bodite kreativni, ocenjevali bodo tudi najboljše ideje.
  3. Sliko in pripis objavite na njihovi Facebook strani ter jo delite med svoje prijatelje, saj si možnosti zmage lahko povečate s številom všečkov vaše ideje in razloga o preobrazbi mize.

Nagrade v nagradni igri: GLAVNA NAGRADA: Namizni prt, nadprt in pogrinjek po vaših željah, v vrednosti 50 EUR

Podelili pa bodo še 3x nadprt ter 3x reciklirane copatke