Nagradna igra za vsak okus

Obiščite stran:

recepti

2012/09/26

NATEČAJ: QL MODNI NATEČAJ ZA OTROKE OD 4 DO 12 LET



Trajanje:
Modni natečaj poteka od 15. 9. do 5. 10. 2012 v nakupovalnih centrih Qlandia Krško, Kamnik, Kranj, Maribor, Ptuj, Nova Gorica, Novo mesto.

Pogoji sodelovanja:
Udeleženci modnega natečaja so lahko otroci obeh spolov, stari od 4 do 12 let. V natečaju sodelujejo tako, da starši ali zakoniti zastopniki oddajo v celoti in pravilno izpolnjeno spletno prijavnico, ki se nahaja na spletni strani www.qlandia.si in na uradni Facebook strani Qlandia. Udeleženec se v modni natečaj lahko prijavi samo enkrat (ena prijavnica). Upoštevajo se samo popolnoma in pravilno izpolnjene prijavnice. V modnem natečaju lahko sodelujejo samo udeleženci s stalnim prebivališčem v Sloveniji. Šteje se, da s samim sodelovanjem v modnem natečaju starš oziroma zakoniti zastopnik pristane na vse pogoje v zvezi z modnim natečajem, sprejema pravila in se z njimi strinja.
 V vsakem centru se izžreba 10 sodelujočih otrok, ki bodo kot modeli sodelovali na modnem dogodku v sklopu modnega vikenda (od 19. 10. Do 21. 10. 2012) v Qlandii.

Pogoj za sodelovanje na dogodku je obvezna udeležba mini modne šole, ki bo organizirana na vsaki lokaciji posebej pred izvedbo dogodka.

>> POVEZAVA DO NATEČAJA IN VEČ INFORMACIJ

(vir: qlandia.si)