Nagradna igra za vsak okus

Obiščite stran:

recepti

2011/11/30

NAGRADNA IGRA - Izbor za mobilnik leta 2011



Trajanje nagradne igre: 28.11.2011 - 28.12.2011
Opis nagradne igre: Konec novembra je čas za izbor "Mobilnik leta", katerega na portalu mobile.si izbirajo že sedmič zapored, tudi tokrat pa bo z malce sreče vaše glasovanje nagrajeno z eno od mamljivih nagrad. Kateri mobilnik pa bo zmagal? O tem boste odločali vi na letošnjem izboru za "Najboljši mobilnik leta 2011 po izboru obiskovalcev mobile.si".

Število novih mobilnikov vsako leto narašča, kar se je pokazalo tudi letos. Ker bi bil celoten seznam predolg, so v uredništvu portala mobile.si naredili izbor mobilnikov in izmed teh boste Vi v dobrem mesecu izbrali mobilnik, ki bo dobil naziv "Najboljši mobilnik leta 2011 po izboru obiskovalcev mobile.si". Da pa bo glasovanje bolj privlačno in vabljivo, so skupaj s pokroviteljema (Mobitel, bob) pripravili nekaj nagrad in bomo tako po končanem glasovanju izžrebali štiri srečneže, ki bodo prejeli mamljiv nagrade.

Nagrade v nagradni igri: 1 x mobilni telefon Nokia N9, 1 x mobilni telefon Samsung Galaxy mini & bob osnovni paket, 1 x mobilni telefon Nokia C3 & bob osnovni paket, 1 x bluetooth slušalka Plantronics Explorer 395

Povezava do nagradne igre:
>> POVEZAVA