Nagradne igre na internetu. Povezave do nagradnih iger ki potekajo na spletu. Poglejte nagradne igre.

NAGRADNA IGRA VREDNA OGLEDA

>>>>> ŽELITE IMETI VAŠO NAGRADNO IGRO TU >>>>> PIŠITE NAM

Post Top AdNagradna igra traja od 14. februarja do vključno 28. februarja 2011 do 24.00.
Si želiš postati TV zvezda?
Prvi korak do slave je zelo enostaven. AVE bo zelo vesel vaših gurmanskih fotografskih ali video prispevkov, ki prikazujejo, kako z užitkom gledate, občudujete, pripravljate hrano ali uživate ob njej. Postanite oboževalci Facebook strani AVE izziv (www.facebook.com/aveizziv) in na Zid naložite prispevek s pripisom »Za AVE zvezdniški izziv«.
Brez dvoma se dobri hrani ali pripravljanju le-te ne morete upreti. Pokažite nam, kakšni gurmani ste! Naj vam pri kreiranju pomagajo slastni AVE mesni izdelki.
Avtorji prvih 30 prispevkov, ki bodo prejeli največ glasov, pridejo v prvi ožji izbor nagradnega tekmovanja. Bodite kreativni pri izbiri prispevka, da se vam oboževalci AVE ne bodo mogli upreti in bodo glasovali za vaš prispevek. Nikar pa ne pozabite na vaše prijatelje, ki vam lahko pomagajo postati zvezda. Komisija bo nato izbrala štiri srečneže, ki se bodo v AVE gurmanskem izzivu potegovale za super nagrado!

NAGRADE:
Štirje zmagovalci AVE zvezdniškega izziva prejmejo:
- nastop v TV oglasih za blagovno znamko AVE in drugih promocijskih materialih,
- uporaba avtomobila SMART za čas trajanja AVE gurmanskega izziva (11. 4. do 8. 5. 2011)
- možnost pridobiti avto SMART v trajno last (dobi ga zmagovalec AVE gurmanskega izziva, ki sledi AVE zvezdniškemu izzivu).

20 izžrebanih glasovalcev bo prejelo darilne bone za nakup izdelkov AVE v vrednosti 20 EUR, ki jih lahko vnovči v Mesnih centrih AVE v Sloveniji.

Za več informacij kliknite na Pravila na Facebook strani AVE izziv :

Post Top Ad