Nagradna igra za vsak okus

Obiščite stran:

recepti

2014/11/22

Nagradni natečja: Besede junakov


 Trajanje: Nagradna igra bo potekala od vključno 29. 9. 2014 do vključno 22. 12. 2014

Opis nagradne igre: 
Sodelujoči mora vstopiti v aplikacijo, kjer poteka natečaj Besede junakov. Aplikacija bo uporabnikom vsak teden ponudila nedokončan strip, v katerem bodo nastopali slovenski literarni junaki v različnih situacijah. Uporabnik bo strip dokončal tako, da bo v oblačke nad junaki vpisal besedilo po svoji izbiri, ki pa ne sme presegati 100 znakov, in na sličice dodal vnaprej določene predmete.

Vsak teden bo objavljena nova tema z novim junakom. Po izteku tedna bodo objavljeni tedenski zmagovalci. Nagrado bo prejel uporabnik, čigar strip bo v minulem tednu prejel največ všečkov, in strip, ki je najboljši po mnenju strokovne žirije. Po koncu natečaja bosta izbrana končna zmagovalca. Enega končnega zmagovalca izbere žirija, drugi zmagovalec pa bo uporabnik, ki bo objavil strip, ki bo v 12 tednih dobil največ všečkov. Če bi se žirija odločila, da je najboljši strip tisti, ki je v 12-ih tednih dobil tudi največ všečkov, bo eno od glavnih nagrad podelila drugouvrščenemu po mnenju strokovne žirije.


V 12 tednih, kolikor bo trajal nagradni natečaj, uporabnik lahko dokonča in objavi neomejeno količino stripov, s katerimi se poteguje za nagrado. Za tedensko nagrado se poteguje s stripi, ki so aktualni v tekočem tednu.

Povezava do strani nagradnega natečaja:
>> POVEZAVA

(vir: http://www.besedejunakov.eu/strip/pravila-in-pogoji)