Nagradna igra za vsak okus

Obiščite stran:

recepti

2012/05/31

NAGRADNA IGRA - Osvoji Pariz mesto ljubezni in čarobni Disneyland za 4 osebe

Trajanje nagradne igre: 15.05.2012 – 30.08.2012

Opis nagradne igre:
Sodeluj v nagradni igri in z malo sreče ti Pošta Slovenije podari neverjetne počitnice v Parizu ter čarobni Disneyland za 4 osebe. Priboriš pa si lahko tudi druge praktične nagrade.
  
Udeleženec lahko v nagradni igri sodeluje prek aplikacije na Facebook strani Pošta Slovenije kot sledi:

1. Udeleženec "všečka" Facebook stran Pošte Slovenije in sprejme aplikacijo Pariz in Disneyland.

2. Na strani mora potrditi svoje sodelovanje s klikom na gumb Sodeluj.

3. Udeleženec mora za sodelovanje v nagradni igri v aplikacijo oddati zahtevane osebne podatke (ime, priimek, e-naslov, ulica in hišna številka, poštna številka, datum rojstva in spol), ki morajo biti izpolnjeni pravilno, ter potrditi strinjanje s pravili nagradne igre. S tem sodeluje v žrebanju za praktične nagrade.
3. Nato udeleženec k sodelovanju povabi 7 svojih prijateljev, ki jih označi v spustnem seznamu in objavi sporočilo na zid vsakega povabljenega prijatelja.
4. Udeleženec lahko potem dodatno povabi še prijatelje prek svojega Facebook profila s pomočjo obrazca v aplikaciji. V obrazcu se prikažejo obkljukani Facebook profili njegovih prijateljev; če kateremu ne želi poslati povabila, ga odznači.

5. Udeleženec lahko za tem povabi prijatelje še prek e-pošte s pomočjo obrazca v aplikaciji tako, da se prijavi z uporabniškim imenom in geslom pri svojem ponudniku e-pošte. V obrazcu se prikažejo obkljukani e-naslovi njegovih kontaktov; če kateremu ne želi poslati povabila, ga odznači. Lahko pa do e-naslovov ne dostopa prek svoje e-pošte, ampak preprosto ročno vpiše ţelene e-naslove prijateljev.

6. Udeleženec si lahko še poveča možnost za osvojitev nagrade s tem ko v nadaljnem koraku opiše svojo sanjsko pot, ki jo objavi na svojem profilu in Facebook strani Garmin. S tem si pridobi možnost, da kar 2-krat sodeluje v nagradnem žrebanju, saj se s ponovnim vpisom podatkov na tej strani že drugič vpiše v bazo za žreb.

7. Udeleženec lahko ob koncu s pomočjo aplikacije shrani svojo profilno sliko v družbi Disneyevih junakov in jo namesti kot svojo naslovno sliko.
8. Udeleženec lahko v nagradni igri prek Facebook aplikacije sodeluje večkrat, s tem da ne sme vabiti istih prijateljev kot v predhodnih sodelovanjih.


Nagrade v nagradni igri:  

Glavna nagrada: 
  • 1 x obisk Pariza in čarobnega sveta Disneyland za 4 osebe 

Druge praktične nagrade: 
  • 1x fotoaparat
  • 10 x 10 osebnih poštnih znamk 

Povezava do nagradne igre: